Başkanlarımızın Teşkilat Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

06.05.2017 13:03

Başkanlarımızın Teşkilat Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ülke genelindeki teşkilatlarımızı tek tek ziyaret eden Başkanlarımızın son durakları Afyonkarahisar oldu.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Afyonkarahisar teşkilatımızı ziyaret ettiler. Afyonkarahisar İl Başkanımız Ömer Tekik ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi alan Başkanlarımız, burada il yönetimiyle sendikal konularda istişarelerde bulundular.

Afyonkarahisar PTT A.Ş. Başmüdürü Mehmet Örsdemir’i  makamında ziyaret eden, Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Afyonkarahisar İl Başkanımız Ömer Tekik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başmüdür Örsdemir’e çalışanların taleplerini ilettiler.

Afyonkarahisar PTT A.Ş. Başmüdürlüğünü, Merkez Müdürlüklerini ve Şube Müdürlüklerini ziyaret eden Başkanlarımız, çalışanlarla bir araya gelerek sendikamızın kazanımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

PTT A.Ş. çalışanlarının Ağustos ayında yapılacak 4. dönem toplu sözleşme taleplerini alan Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak her zaman Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolundaki çalışanların yararına kazanımlar ürettiklerini, bundan sonrada en iyi kazanımları yine Birlik Haber-Sen’in elde edeceğini söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR