Başkanlarımız Sivas Teşkilatımızı Ziyaret Etti

23.03.2017 18:55

Başkanlarımız Sivas Teşkilatımızı Ziyaret Etti

İlk olarak Sivas İl Başkanımız Musa Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, İl Başkanımız Musa Yıldız’dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Sivas İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulundular.

Temsilcilik odamızda üyelerimizle bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, Üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini rapor haline getirerek PTT A.Ş. Sivas Başmüdürlüğüne ilettiler.

Genel Başkanımız Budak, Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin ve Sivas İl Başkanımız Musa Yıldız, PTT A.Ş. Sivas Başmüdürü Hükümdar Kavak’ı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular. Kavak’a sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak, Basın Yayın ve İletişim hizmet kolundaki çalışanların temsil ettiklerini belirterek, çalışanların haklarının iyileştirilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Sivas Başmüdürü Hükümdar Kavak ise PTT olarak Sivas’ta yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başmüdürlük, Posta İşleme ve Dağıtım Müdürlüklerini de ziyaret eden Genel Başkanımız Budak, Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin ve Sivas İl Başkanımız Musa Yıldız, buradaki çalışanlarla bir araya gelerek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR