Başkanlarımız Samsun’daki İşyeri Temsilcilerimizle Bir Araya Geldiler

12.04.2017 17:01

Başkanlarımız Samsun’daki İşyeri Temsilcilerimizle Bir Araya Geldiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Karagöz, Muzaffer Boskurt, Samsun Şube Başkanımız Mustafa Toprak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Samsun’da işyeri temsilcileri için düzenledikleri yemeğe katıldılar. İş yeri temsilcilerimizle yemekte görüş alışverişinde bulunan Başkanlarımız,  sendikamızın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi verdiler. Toplantıya Memur-Sen Samsun Temsilcisi Necdet Güneysu, Samsun PTT A.Ş. Başmüdürü Cemal Saraç, Başmüdür Yardımcıları Ali Rıza Yıldızhan, Hüseyin Erim katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamızın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi verdi. Birlik Haber-Sen olarak, hizmet kolumuzdaki kamu görevlilerinin haklarının savunucusu olduklarını vurgulayan Budak, bu güne kadar birilerinin hayal dahi edemedikleri kazanımları elde ettiklerini belirterek, bundan sonrada genel yetkili sendika olarak büyük kazanımlara imza atacaklarına inandığını belirtti.

Birlik Haber-Sen’in her zaman çalışanlardan yana olduğunun altını çizen Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen, ideoloji saplantıları olan bir sendika olmadığını aksine çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için mücadele eden bir sendika olduğunu söyledi.

Samsun’daki teşkilat çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Başkanlarımız, Samsun Posta İşleme Merkez Müdürü Levent Dama ve çalışanlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Samsun PTT A.Ş. Eğitim Merkez Müdürlüğünü ve kursiyerlerini ziyaret eden Başkanlarımız, burada da kursiyerle istişarede bulunarak, talep ve sıkıntılarını dinlediler.