Başkanlarımız Samsun Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

15.05.2017 15:43

Başkanlarımız Samsun Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız teşkilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Samsun teşkilatımızı ziyaret ederek, Şube Başkanımız Mustafa Toprak ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Samsun’un ilçelerindeki teşkilatlarımızı ziyaret ederek, üyelerimizle bir araya gelen Başkanlarımız daha sonra Samsun merkeze geçerek burada PTT merkez müdürlüklerini ve şube müdürlükleri çalışanlarıyla biraraya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Başkanlarımız Çalışanların Taleplerini Başmüdür Saraç’a İlettiler

Hizmet kolumuzdaki çalışanların sıkıntı ve taleplerini not alan Başkanlarımızın Samsun’ daki son durakları Samsun PTT A.Ş. Başmüdürlüğü oldu. Başmüdür Cemal Saraç’ı makamında ziyaret eden Başkanlarımız, üyelerimizin ve hizmet kolumuzdaki çalışanların taleplerini, sıkıntılarını Başmüdür Saraç’a ilettiler.

Çalışanların sıkıntı ve taleplerinin giderilmesini Başmüdür Cemal Saraç’tan isteyen Başkanlarımız, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Samsun PTT A.Ş. Başmüdürü Cemal Saraç ise Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını taktirle takip ettiğini belirterek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada uyum içinde çalışacaklarına inandığını söyledi. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR