Başkanlarımız PTT A.Ş.’nin Düzenlediği “İSG” Eğitimini Ziyaret Ettiler

20.02.2018 17:01

Başkanlarımız PTT A.Ş.’nin Düzenlediği “İSG” Eğitimini Ziyaret Ettiler

Ankara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi’nde (ÇASGEM) düzenlenen eğitime 81 ilden gelen PTT A.Ş. çalışanlarına verilen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimini ziyaret eden Başkanlarımız kursiyerlerle görüşerek, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Kursiyerlerle istişarelerde bulunan Genel Başkanımız Budak ve Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin, sendikamızın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

ÇASGEM Başkanı Şenocak’a Ziyaret

Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (ÇASGEM) Başkanı Abdurrahim Şenocak’ı makamında ziyaret ederek; fikir alışverişinde bulundular.

Birlik Haber-Sen olarak, hizmet kolundaki çalışanların her türlü faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten Genel Başkanımız Ömer Budak, ÇASGEM’ de düzenlenen PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Entegre Yönetim Sistemi Daire Başkanlığı’nın vermiş olduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılan kursiyerlerini ziyaret ettiklerini ve kendileriyle istişarelerde bulunduklarını söyledi.

ÇASGEM Başkanı Abdurrahim Şenocak’ın eski bir sendikacı olduğunu hatırlatan Genel Başkanımız Ömer Budak, Şenocak’ın sendikal tarihe büyük katkılar sunduğunu belirterek, misafirperverliği için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇASGEM Başkanı Şenocak, Genel Başkanımız Ömer Budak’a ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.