Başkanlarımız Niğde'de Coşkuyla Karşılandılar

23.01.2017 23:05

Başkanlarımız Niğde'de Coşkuyla Karşılandılar

Teşkilat Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, bu gün Kayseri ziyaretlerinin ardından Niğde’ye geçtiler. Burada İl Başkanımız Naci Şenol’u ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Niğde Başmüdürlüğünü ve Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, çalışanlarla biraraya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Niğde merkezdeki ziyaretlerini bitiren Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyet, Bor ilçesine geçerek ziyaretlere burada devam ettiler. Bor Merkez Müdürünü ve müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt ve beraberindeki heyet, çalışanlarla görüştüler.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, çalışanlara Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten Budak, Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini kaydettiler.

Genel Başkanımız Budak, “Birlik Haber-Sen teşkilatları hizmeti kendilerine görev bilmiş gönül erleri topluluğudur, siz çalışanların da ailesidir. Bu büyük aileyi hep birlikte daha da büyüteceğiz. Bütün teşkilatlarımızla sahaya indik. Gece gündüz, canla başla çalışıyoruz. 3. Dönem Toplu Sözleşmesi’nde, KİK toplantısında ve KPDK’ da sizlerin desteğiyle büyük kazanımlar elde ettik. Birlik Haber-Sen’e de yakışan budur. Biz üretimlerin sendikasıyız, hizmete talibiz. Üye sayımızı artırarak daha büyük hizmetlere, kazanımlara hep birlikte koşacağız.” diye konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR