Başkanlarımız Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’ı Ziyaret Ettiler

17.01.2018 13:06

Başkanlarımız Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’ı Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ali Yalçın, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarının Memur-Sen içerisinde göz doldurduğunu ifade etti. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın, Toplu Sözleşme başta olmak üzere kısa zamanda hizmet kolu için büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyen Yalçın, çalışmalarından ve başarılarından dolayı Ömer Budak’ı ve yönetimini tebrik etti.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Sendikamızın çalışmaları hakkında Yalçın’a bilgi verdi. Budak, Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolunda ki kurumlarda karşılaştıkları sorunlar hakkında Yalçın’a bilgi verdi. Genel Başkanımız Budak, hizmet kolumuzda ki kurum çalışanlarının sıkıntılarını rapor halinde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a sundu. Sorunların giderilmesi için Yalçın’dan destek isteyen Genel Başkanımız Ömer Budak, Ali Yalçın’ın vermiş olduğu desteklerden dolayı da teşekkür etti.