Başkanlarımız Kocaeli Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

13.02.2018 11:32

Başkanlarımız Kocaeli Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

İlk olarak Kocaeli İl Başkanımız Tacettin Mazlum ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Başkanlarımız, İl Başkanımız Mazlum’ dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Kocaeli İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulundular.

Üyelerimizle bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, Üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini rapor haline getirerek PTT A.Ş. Kocaeli Başmüdürlüğü ve PTT A.Ş. Genel Müdürlüğüne ileteceklerini belirttiler.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cüneyt Özban, Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyemiz Mehmet Cemal Çivi ve Kocaeli İl Başkanımız Tacettin Mazlum, PTT A.Ş. Kocaeli Başmüdürü Adnan Sert’ i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Kocaeli’ de bulunan PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntılarını Başmüdür Sert ile istişare eden Başkanlarımız, sendikamızın çalışmalarını anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Kocaeli Başmüdürü Adnan Sert, Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş. çalışanları için büyük emekler sarf ettiğini belirtti.

PTT A.Ş. Kocaeli Başmüdürlüğü birim müdürlükleri, Merkez Müdürlüğü, Kocaeli Posta Toplama ve Dağıtım Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundular.

Ziyaret ettikleri yerlerde sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cüneyt Özban, Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyemiz Mehmet Cemal Çivi ve Kocaeli İl Başkanımız Tacettin Mazlum, Birlik Haber-Sen’in her zaman çalışandan yana olduğuna vurgu yaparak, Birlik Haber-Sen’in mücadelelerinin her zaman sonuç verdiğini, elde ettikleri kazanımların yüzleri güldürdüğünü söyledi.