Başkanlarımız Kayseri Teşkilatımızı Ziyaret Etti

23.01.2017 18:09

Başkanlarımız Kayseri Teşkilatımızı Ziyaret Etti

Başkanlarımız bu haftaki teşkilat çalışmalarına Kayseri’den başladılar. İlk olarak Kayseri İl Başkanlığımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, İl Başkanımız Koray Koca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, Kayseri İl Başkanımız Koray Koca ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte PTT A.Ş. Kayseri Başmüdürü Recep Yılmaztürk’ü makamında ziyaret edip bir süre görüştüler.

Başmüdürlük Personellerini de ziyaret eden Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyet buradaki çalışmalarının ardından Kayseri Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü, Kayseri Merkez Müdürlüğünü, Gar Müdürlüğünü ve Kayseri’nin merkezinde bulunan PTT A.Ş.’nin Merkez ve Şubelerini ziyaret ederek çalışanlarla biraraya geldiler.

Çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkanımız Ömer Budak, çalışanlara Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten Budak, Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini kaydettiler.

Birlik Haber-Sen’in 15 Temmuzda darbecilere karşı bütün vücudunu siper ettiğini anlatan Genel Başkan Budak, “Hizmet kolumuzdaki çalışanların sorunlarını tek tek çözmek için uğraş veriyoruz. Sorunlar birikmiş. Göreve geldiğimizde bütün sorunları kucağımızda bulduk. Tabi elimizde sihirli bir çubuk yok. Sıkıntıları sorunları derecesine göre sıraya koyduk. Tek tek çözüyoruz. Birçoğunu çözdük sizlerde görüyorsunuz. Bundan sonrada kalan sorunları sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.