Başkanlarımız İstanbul Anadolu Yakası Teşkilatımızı Ziyaret Etti

12.04.2017 14:27

Başkanlarımız İstanbul Anadolu Yakası Teşkilatımızı Ziyaret Etti

Başkanlarımız teşkilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, İstanbul Anadolu Yakası teşkilatımızı ziyaret ederek, Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Başmüdürlük çalışanlarıyla da bir araya gelen Başkanlarımız, buradaki çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinledikten sonra Tuzla Dağıtım Müdürlüğünü, Tuzla PTT Bank, Pendik PTT Bank çalışanlarını ziyaret ederek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek rapor haline getirdiler.

Çalışanların taleplerini not alan Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim, PTT A.Ş. İstanbul Anadolu Yakası Başmüdürü Necati Yoldaş’ı makamında ziyaret ederek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini ilettiler.

Bir sürü Başmüdür Yoldaş ile istişarelerde bulunan Başkanlarımız son olarak, İstanbul Anadolu Yakasının 19.sunu düzenlendiği geleneksel hali saha turnuva maçlarını izlediler.