Başkanlarımız Eskişehir Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

15.01.2018 14:33

Başkanlarımız Eskişehir Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

İlk olarak Eskişehir İl Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Başkanlarımız, İl Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz’ dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Eskişehir İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulundular.

Üyelerimizle bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, Üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini rapor haline getirerek PTT A.Ş. Eskişehir Başmüdürlüğü ve PTT A.Ş. Genel Müdürlüğüne ileteceklerini belirttiler.

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, ve Eskişehir İl Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz, PTT A.Ş. Eskişehir Başmüdürü Hüseyin Zengin’ i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Eskişehir’de bulunan PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntılarını Başmüdür Zengin ile istişare eden Başkanlarımız, sendikamızın çalışmalarını anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Eskişehir Başmüdürü Hüseyin Zengin, Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş. çalışanları için büyük emekler sarf ettiğini belirtti.

PTT A.Ş. Eskişehir Başmüdürlüğü birim müdürlükleri, Merkez Müdürlüğü, Eskişehir Posta Toplama ve Dağıtım Merkez Müdürlüğünü ve Odunpazarı P.D.M Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkanlarımız,  çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundular.

Ziyaret ettikleri yerlerde sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, ve Eskişehir İl Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz, Birlik Haber-Sen’in her zaman çalışandan yana olduğuna vurgu yaparak, Birlik Haber-Sen’in mücadelelerinin her zaman sonuç verdiğini, elde ettikleri kazanımların yüzleri güldürdüğünü söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR