Başkanlarımız Eskişehir Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

03.11.2017 14:27

Başkanlarımız Eskişehir Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, ilk olarak Eskişehir İl Başkanımız Eskişehir Ercan Yattıkalkmaz’ ı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Genel Başkanımız Budak Genel Başkan Yardımcılarımız, Eskişehir İl Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte PTT A.Ş. Eskişehir Başmüdürü Hüseyin Zengin’ i makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Başmüdürlük birim müdürlükleri çalışanlarını ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, Eskişehir İl Başkanımız Ercan Yattıkalkmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri buradaki çalışmalarının ardından 2 Eylül PTT Merkezi, Tepebaşı P.D.M’ yi, Köprübaşı Merkezi, Odunpazarı P.D.M, PİM Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Çalışanlara sendikamızın kazanımları hakkında bilgi veren başkanlarımız, onların sıkıntı, önerilerini ve taleplerini dinlediler.