Başkanlarımız Erzincan Teşkilatımızı Ziyaret Etti

26.11.2017 22:00

Başkanlarımız Erzincan Teşkilatımızı Ziyaret Etti

Yozgat ve Sivas’ın ardından Erzincan İl başkanlığına ve çalışanları ziyaret eden Başkanlarımız, Erzincan teşkilatımızı ziyaret ederek, İl Başkanımız Mustafa Sevilir ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulundular.

Türkiye geneli bütün illeri gezmeyi hedefleyen Genel Başkanımız Ömer Budak Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Erzincan, Basın Yayın ve İletişim hizmet kolunda görev yapanlarla görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliklerini makamlarında ziyaret eden heyet burada Memur-Sen’in çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Ardından Erzincan’da PTT Başmüdürü Metin Ağdaş’ı, PTT Merkez Müdür Vekili Nihat Işık’ı , PTT Eğitim Merkezi Müdür Vekili Adnan Cihanbaş’ı ve PTT Refahiye Müdürü Orhan Çiftci’yi makamlarımda ziyaret ettiler.

Birlik Haber Sen’in TRT, PTT, RTÜK, BYEGM gibi kurumlarda çalışanların üyesi olduğunu belirten Genel Başkanımız Budak, hizmet kollarında ku bütün kurumlarda yetkili olduklarını belirterek; hizmet kolunda  de genel yetkili sendika olduklarını söyledi.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, yetkili sendika olarak teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye geneli bütün illeri gezdiklerini ve hizmet kollarındaki çalışanlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Biz genel yetkili sendika olarak hizmet kolumuzdaki çalışanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca saha çalışmalarımıza önem veriyoruz. Sahada yaşananları ancak oralara gederek görebilirsiniz. Bizde bunu çok iyi biliyoruz. Sendika olarak hizmet kolumuzda ki kamu çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını çalıştıkları kurumlarıyla ilgili önerilerini bizzat olara giderek bire bir öğreniyoruz. Çalışmalarımız sonucu yaşanan sıkıntıları, aksaklıkları, talep ve önerileri bir rapor haline getirerek yetkili makamlara sunuyoruz. PTT en önemli sorun personel eksikliği. PTT’ye 4 bin 500 eleman alınacaktı. KESK’e bağlı Haber Sen’in itirazı ile bu durduruldu. Ancak bin 750 kişinin mülakatları, güvenlik soruşmaları tamamlanmış, çalışacakları iller belli olmuştu. Bu arkadaşlarımız yeni illerine taşınmış ve işe başlamayı bekliyordu. Çok büyük bir mağduriyet var. Bu mağduriyetin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”