Başkanlarımız Bu Haftaki Teşkilat Çalışmalarına Isparta’dan Başladılar

19.01.2017 11:35

Başkanlarımız Bu Haftaki Teşkilat Çalışmalarına Isparta’dan Başladılar

Isparta teşkilatımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Isparta İl Başkanımız Asiye Bardak ve yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Antalya Şube Başkanımız Mustafa Erol’unda katıldığı toplantıda Genel Başkanımız Ömer Budak ve Beraberindeki Heyet hizmet kolumuzdaki çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyet daha sonra PTT A.Ş. Isparta Başmüdürlüğünü, PTT A.Ş. Merkez Müdürlüklerini ve Posta Dağıtım ve Toplama Merkez Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde sendikamızın çalışmalarını anlatan Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika oldukları, kurumlardaki çalışanların her zaman yanında olduklarını belirterek, herkesin eşit ve iyi şartlara sahip olabilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Genel Başkanımız Budak, “Birlik Haber-Sen teşkilatları hizmeti kendilerine görev bilmiş gönül erleri topluluğudur, siz çalışanların da ailesidir. Bu büyük aileyi hep birlikte daha da büyüteceğiz. Bütün teşkilatlarımızla sahaya indik. Gece gündüz, canla başla çalışıyoruz. 3. Dönem Toplu Sözleşmesi’nde, KİK toplantısında ve KPDK’ da sizlerin desteğiyle büyük kazanımlar elde ettik. Birlik Haber-Sen’e de yakışan budur. Biz üretimlerin sendikasıyız, hizmete talibiz. Üye sayımızı artırarak daha büyük hizmetlere, kazanımlara hep birlikte koşacağız.” diye konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR