Başkanlarımız Babaharman Dağıtım Merkez Müdürlüğünü Ziyaret Ettiler

07.02.2017 14:43

Başkanlarımız Babaharman Dağıtım Merkez Müdürlüğünü Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız teşkilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, İstanbul Anadolu Yakası teşkilatımızı ziyaret ederek, Babaharman Dağıtım Merkez Müdürü Aydoğan Ünal ve çalışanlar ile görüştüler.

Çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkanımız Ömer Budak, çalışanlara Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten Budak, Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini kaydettiler.

Birlik Haber-Sen’in 15 Temmuzda darbecilere karşı bütün vücudunu siper ettiğini anlatan Genel Başkan Budak, “Hizmet kolumuzdaki çalışanların sorunlarını tek tek çözmek için uğraş veriyoruz. Sorunlar birikmiş. Göreve geldiğimizde bütün sorunları kucağımızda bulduk. Tabi elimizde sihirli bir çubuk yok. Sıkıntıları sorunları derecesine göre sıraya koyduk. Tek tek çözüyoruz. Birçoğunu çözdük sizlerde görüyorsunuz. Bundan sonrada kalan sorunları sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.