Başkanlarımız APİM Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

12.02.2017 00:21

Başkanlarımız APİM Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, teşkilat çalışmaları kapsamında Ankara PTT A.Ş. Başmüdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ankara Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü, Yenimahelle Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü ve Keçiören Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya gelerek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Başkanlarımız ilk olarak Ankara 4 Nolu Şube Başkan Vekili İlhan Dikkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerinin PTT A.Ş. Başmüdürlüğü yemekhanesinde düzenlediği toplantıya katıldılar.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamızın Genel Yetkili olarak Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında elde ettiği kazanımlar hakkında bilgi verdi. Memur-Sen’in Toplu Sözleşmede iki yüzün üzerinde kazanımı olduğuna dikkat çeken Genel Başkanımız Budak, Birlik Haber-Sen’in elde ettiği kazanımların ise Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolumuzdaki çalışanları ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.

Bazı sendikaların hayallerini bile kuramayacağı kazanımların altına Birlik Haber-Sen olarak imza attıklarını söyleyen Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen olarak, birilerinin aksine laf değil, çalışanların özlük, ekonomik ve sosyal haklarını genişlettiklerini dile getirdi.

Toplantıya katılan Başmüdürlük çalışanlarının sorularını da yanıtlayan Genel Başkan Ömer Budak, PTT A.Ş.’ de eşit şartlarda çalışan bütün herkesin eşit ücreti alması için sendika olarak mücadele verdiklerini söyledi.

PTT’ de İdari Hizmet Sözleşmeli olarak çalışanlara bir an önce iş güvencelerinin verilmesi gerektiğine dikkat çeken Budak, iş barışının sağlanması için çalışanlar arasında ki bütün farkların giderilmesi gerektiğine vurgu yaparak, sendika olarak bu sıkıntıları her platformda dile getirdiklerini, çözümü için mücadele ettiklerini söyledi.

Toplantının ardından Genel Başkan Ömer Budak ve beraberindeki heyet Ankara PTT A.Ş. Başmüdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ankara Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü, Yenimahelle Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü ve Keçiören Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Çalışanların sıkıntı ve taleplerini not alan Genel Başkan Ömer Budak, aldıkları notları rapor halinde gerekli mercilere ulaştıracağını söyledi.