Başkanlarımız Ankara Başmüdürlüğünü Ziyaret Ettiler

23.02.2018 16:58

Başkanlarımız Ankara Başmüdürlüğünü Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız, Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Ahmet Karagöz, Muzaffer Boskurt, Ankara 4 Nolu Şube Başkanımız Ali Yaz, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve AB Projemiz kapsamında Ankara’da bulunan Şube ve il Başkanlarımız, PTT A.Ş Ankara Başmüdürlüğü ve Posta İşleme Merkez Müdürlüğünü ziyaret ettiler. PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet daha sonra Ankara Başmüdürü İsmail Çizikçi’ de makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Sendikamızın yürüttüğü çalışmaları anlatan Genel Başkanımız Ömer Budak, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak her zaman haktan ve hakıkatten yana olduklarını belirterek, çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarının savunucusu olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Ankara Başmüdürü İsmail Çizikçi ise Birlik Haber-Sen’in çalışanlar için ter akıttığına vurgu yaparak; Genel Başkan Ömer Budak’a ve ekibine başarılar diledi.