Başkanlarımız Amasya ve Çorum Teşkilatlarımızı Ziyaret Ettiler

17.04.2017 13:44

Başkanlarımız Amasya ve Çorum Teşkilatlarımızı Ziyaret Ettiler

Teşkilat çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Başkanlarımız, bütün ülke genelindeki il ve ilçe teşkilatlarımızı tek tek ziyaret ediyorlar. Karadeniz teşkilatlarımızı ziyaret eden Başkanlarımızın Karadeniz turlarının son durağı Amasya ve Çorum oldu.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, ilk olarak Amasya teşkilatımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Dursun Töngüş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek, istişarelerde bulundular.

PTT A.Ş. Amasya Başmüdürlüğünü, Merkez Müdürlüklerini ve Şubelerini ziyaret eden Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyet, buradaki çalışanlarla biraraya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Amasya’daki çalışmalarını tamamlayan Başkanlarımız, Çorum’a geçtiler. Çorum il Başkanlığımızı ziyaret eden Başkanlarımız, İl Başkanımız, Recep Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Çorum İl Başkanımız, Recep Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sendikal konularda istişarelerde bulunan Başkanlarımız, PTT A.Ş. Çorum Başmüdürlüğünü, Merkez Müdürlüklerini ve Şubelerini ziyaret ederek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.