Başkanlarımız; Afyon, Denizli, Manisa ve Balıkesir Teşkilatlarımızı Ziyaret Ettiler

24.03.2018 16:57

Başkanlarımız; Afyon, Denizli, Manisa ve Balıkesir Teşkilatlarımızı Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız; Afyon, Denizli, Manisa ve Balıkesir şehirlerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde; Manisa Şube Başkanımız Temel Çildaş, Afyon İl Başkanımız Ömer Tetik, Denizli İl Başkanımız Ramazan Taşbaş, Balıkesir İl Başkanımız Samet Gazan veYönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkanlarımız, çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Hizmet kolumuzdaki kamu çalışanları ve üyelerimizle bir araya gelen Başkanlarımız, gelen sorun ve talepleri dinlediler. Sendikamızın çalışmaları ve yürüttüğü projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkanlarımız, çalışanlardan gelen sorun ve talepleri gerekli makamlara ileteceklerinin sözünü verdiler.

Teşkilat çalışması kapsamında gidilen illerin Başmüdür ve Müdürlerini de makamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, gelen sorun ve talepleri bizzat ilettiler. Başkanlarımız bunun yanı sıra; Afyon, Denizli, Manisa ve Balıkesir illerine yeni atanan Müdürlere hayırlı olsun temennilerini de sundular. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden illerin Başmüdür ve Müdürleri Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve kamu çalışanları için verilen mücadelenin önemini vurguladılar.