Başkanlarımız Adana Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

27.10.2017 15:26

Başkanlarımız Adana Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, ilk olarak Adana Şube Başkanımız Hasan Toka ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Genel Başkanımız Budak Genel Başkan Yardımcılarımız, Adana Şube Başkanımız Hasan Toka ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni göreve atanan PTT A.Ş. Adana Başmüdürü Korkmaz Gencer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PTT A.Ş. Adana Başmüdürü Korkmaz Gencer’e yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Genel Başkanımız Ömer Budak,  sendikamız hakkında bilgi vererek, çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini el ele vererek çözüme kavuşturacaklarını inandığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Adana Başmüdürü Korkmaz Gencer ise Birlik Haber-Sen’in Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda yürüttüğü çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade ederek, Birlik Haber-Sen’in çalışanlar için büyük mücadeleler verdiğini söyledi.

Başmüdürlük birim müdürlükleri çalışanlarını ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Adana Şube Başkanımız Hasan Toka ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri buradaki çalışmalarının ardından PTT A.Ş. Merkez Müdürlüklerini ve şubelerini ziyaret ederek çalışanlarla biraraya geldiler.