AB Projemiz Eğitim Programları Devam Ediyor

05.03.2018 12:19

AB Projemiz Eğitim Programları Devam Ediyor

Sendikamız tarafından geliştirilen; TRT Genel Müdürlüğü’nün ortak başvuru sahibi ve PTT A.Ş.’nin iştirakçi kuruluş olarak yer aldığı "Türkiye Kamu İletişim Hizmetlerindeki Sosyal Ortakların Sosyal Diyalog Kapasitelerinin Geliştirilmesi" başlıklı Avrupa Birliği Projemizin eğitimleri tam hızıyla devam ediyor. PTT A.Ş. Ankara Başmüdürlüğünde düzenlediğimiz 3. eğitiminin birinci gününde Yrd. Doç. Dr. Zuhal Yeniçeri Kökdemir’ in sunumuyla “Stres Yönetimi ve İletişim Becerileri” konusunu ele alındı. Eğitimin ikinci gününde ise Tufan Taştan’ ın sunumuyla “İletişim Becerileri” konusu işlendi.

PTT A.Ş. ve TRT temsilcilerinin de katıldığı eğitim programında konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, “Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak, hizmet kolumuzdaki çalışanların sosyal, özlük ve ekonomik haklarının genişletilmesi için eğitimlerimizi aralıksız devam ettiriyoruz. Kendimizi geliştirerek, daha fazla hizmet üreteceğimize inanıyoruz. Biz her zaman hizmet kolu çalışanlarımızın refahı ve ekonomik rahatlığı için mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Birlik Haber-Sen olarak sosyal diyaloğa önem verdiklerini belirten Genel Başkanımız Ömer Budak, “Biz sendika olarak, her zaman, çalışanlarla işveren arasında hep bir köprü görevinde bulunduk. Çalışanların haklarının savunuculuğunu üslendik. İşverenin de işinin korunmasının ve iş kapasitesinin artırılması için çalıştık. Sosyal diyalog işte burada çok önemli. İşveren pastanın büyümesini ancak çalışanıyla birlikte yapabilir. Çalışanda işinin ve haklarının büyümesi için işverenle el ele vermeli. Birlik Haber-Sen olarak biz Basın, Yayın ve İletişim Hizmet kolunda bu elleri, güçleri birleştiren çimentoyuz. Bunun için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Genel Başkanımız Ömer Budak’ın konuşmasının ardından, proje ile ilgili eğitim programı başladı. Sunumlar yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR